NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

  • Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema artikla, če je na zalogi, v roku do 3 delovnih dni, če se šiva po naročilu pa najkasneje do 10 delovnih dni od prejetega naročila. V primeru prejetega večjega števila izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka.
    V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR: SI56 0313 8100 1038 917. Sklic je enak številki naročila!
  • Plačilo s Paypalom: sprejemamo plačila preko Paypala. Pri zaključku naročila se odpre PayPal stran, kjer opravite plačilo. Po plačilu sledi odprema artikla, če je na zalogi, v roku do 3 delovnih dni, če se šiva po naročilu pa najkasneje do 10 delovnih dni od prejetega naročila. V primeru prejetega večjega števila izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka.
  • Plačilo s karticami: sprejemamo plačila s karticami Mastercard, Visa. V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico tako, da kliknete na ikono s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Vpišete CVV/CVC kodo, izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite. Vaša banka zahteva še potrditev nakupa v vaši spletni banki. Po plačilu sledi odprema artikla, če je na zalogi, v roku do 3 delovnih dni, če se šiva po naročilu pa  najkasneje do 10 delovnih dni od prejetega naročila. V primeru prejetega večjega števila izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka.